21 Νοε 2010

Έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας στον Ναό Τέχνης 8Δυτικά

Σε ένα χώρο ιδιαίτερα καλαίσθητο στην Λ.Αθηνών 387 στις 19 Νοεμβρίου έγιναν τα εγκαίνια ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής-γλυπτικής & φωτογραφίας.
Στην αρχή πήγα διστακτικά ξέροντας ότι η περιοχή που βρίσκεται η έκθεση δεν είναι και το πιο ωραίο σημείο της Δυτικής Αθήνας.
Και ξαφνικά βρίσκεσαι σε ένα κτίριο που διαφέρει από όλα όσα βρίσκονται στην γύρω περιοχή.
Μπαίνοντας στην είσοδο αλλάζεις εντελώς περιβάλλον. Ζεστό περιβάλλον που δεσπόζει η πέτρα και το ξύλο. Μια υπέροχη πίσω αυλή και ένας καταπράσινος κήπος όμορφα διακοσμημένος.
Η έκθεση βρίσκεται στον επάνω όροφο.
Όλα είναι τοποθετημένα με τέτοιο καλαίσθητο τρόπο που θέλεις να δεις και να ξαναδείς τα έργα τριγυρίζοντας.
Έχω να πω τα καλύτρα για όλη την έκθεση και για όλους τους δημιουργούς...
Ξεχώρισα αρκετά έργα ζωγραφικής...
Ανεβαίνοντας τις σκάλες από το ισόγειο στον πρώτο όροφο μου άρεσαν οι πίνακες της ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ και της ΠΙΤΙΚΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ. Επίσης ο υπέροχος πίνακας με τις τουλίπες του ΠΕΤΜΕΖΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ. Ξεχώρισα την γάτα του ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και την εκπληκτική πολύχρωμη τριλογία της ΒΡΑΝΑ ΓΙΟΥΛΗΣ με τα υπέροχα χρώματα που έδεναν εκπληκτικά μεταξύ τους.
Όμορφα επίσης έργα ήταν του ΣΕΡΕΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ με τις βάρκες που σου έδιναν την εντύπωση του αληθινού γιαλού με το μπλε λαμπυρίζον χρώμα στην θάλασσα και την αληθινή άμμο που υπήρχε βαλμένη με κάποια τεχνοτροπία στον πίνακα.
Από τα υπόλοιπα έργα ξεχώρισα τα κολάζ του ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΟΥ την υαλογλυπτική του ΣΑΛΑΧΑ ΑΝΤΩΝΗ και τις φωτογραφίες του ΤΣΙΛΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ.
Αξίζει τον κόπο να κάνετε μια βόλτα στα Δυτικά Προάστια και να επισκεφθείτε πρώτα απ΄ όλα τον καλαίσθητο χώρο Τέχνης 8ΔΥΤΙΚΑ και βέβαια να θαυμάσετε την έκθεση μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

Καθημερινά ανοιχτά
11:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00
Ναός Τέχνης 8Δυτικά
Λ.Αθηνών 387
Τηλ.: 2105316047

Την έκθεση επιμελείται η
ART WAY
Τηλ.:2108663990

Δεν υπάρχουν σχόλια: