30 Νοε 2010

Συνέχεια της επίσκεψης στο Badminton

Μόλις τελείωσε η παράσταση από το «Σκιών Καμώματα» μου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθώ μέσα στο χώρο του θεάτρου Badminton το «ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟ».
Τι είναι όμως το "ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟ"?...
Παράδεισος για τα νέα παιδιά που ασχολούνται πολύ περισσότερο από ότι οι μεγάλοι με την τεχνολογία.... Βέβαια και για τους μεγάλους είναι ενδιαφέρον αν ξεπεράσουν την αρχική διστακτικότητα και αποφασίσουν να διασκεδάσουν με πράγματα που δεν υπήρχαν καν στην φαντασία τους όταν ήταν παιδιά... Το "ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟ" λοιπόν είναι ένας χώρος γεμάτος παιχνίδια βασισμένα στη ρομποτική, την πληροφορική, τις τηλεπικοινωνίες και την εικονική πραγματικότητα και δραστηριότητες που καλλιεργούν τις νοητικές δεξιότητες, για επισκέπτες κάθε ηλικίας.
Βασικό στοιχείο των παιχνιδιών είναι η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των παικτών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να συνεννοηθούν, να επικοινωνήσουν, να μοιράσουν ρόλους και να πάρουν αποφάσεις, κάτι που γίνεται αβίαστα και φυσικά κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Το ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟ αποτελεί ιδανικό χώρο για ομαδικές εκπαιδευτικές-ψυχαγωγικές επισκέψεις. Για τη διευκόλυνση των επισκέψεων αυτών, έχουν δημιουργηθεί ειδικά προγράμματα με διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας σε κάθε παιχνίδι (ανάλογα με την ηλικία των επισκεπτών), ώστε σε διάρκεια μιάμισης ώρας να δίνεται η δυνατότητα σε όλους να παίξουν με όλες τις διατάξεις και ειδικά εκπαιδευμένοι εμψυχωτές αναλαμβάνουν την καθοδήγηση των παιδιών σε ομάδες μέχρι 12 ατόμων η κάθε μία.

Τα Παιχνίδια:
Μετεωρίτες, Η Τραμπάλα, Το Κόσκινο, Τα Μήλα
Σκοποβολή, Η Βοσκή, Η Ανατομία, Το Μετρό, Το Κυνηγητό
Laser και ήχος, Το Χόκεϋ

Το POLYMECHANON λειτουργεί τις εξής μέρες και ώρες:
από Νοεμβριο 2010
Δευτέρα - Πέμπτη
09:00 -14:00

Παρασκευή
09:00 - 14:00 και 17:30 - 20:30

Σαββατοκύριακα και περιόδους σχολικών αργιών
(επίσημες αργίες, διακοπές Χριστουγέννων και Πάσχα)
11:00 - 21:00
Για τα σχολεία με έδρα την Αθήνα οι επισκέψεις προγραμματίζονται κατά τα πρωϊνά των εργάσιμων ημερών, ενώ για τα σχολεία που έχουν έδρα εκτός Αθηνών, οι επισκέψεις μπορούν να προγραμματιστούν όλες τις ώρες λειτουργίας του Polymechanon ή μετά από συνεννόηση, ακόμα και εκτός του κανονικού ωραρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Ατομικό : 15 ευρώ κατ΄ άτομο
Παιδικό - Σπουδαστικό : 10 ευρώ κατ΄άτομο
Ειδικές τιμές για οικογένειες και group μεγαλύτερα των 10 ατόμων.
Σχολικές επισκέψεις (εργάσιμες ημέρες):
8 ευρώ κατ' άτομο
Για κλείσιμο ραντεβού επίσκεψης: 211 10 100 50

Δεν υπάρχουν σχόλια: